Tattoo plek

Eerste tattoo laten zetten

 

U heeft er lang over nagedacht maar de kogel is door de kerk..De eerste tattoo zal gezet worden. Wordt het een onderarm tattoo of gaat u voor een voet tattoo. Een tattoo nek zal vrijwel nooit als eerste gezet worden. Probeer eerst eens een mooi gezette tattoo op een wat subtiele plek. De leeftijd doet er weinig toe wanneer er een tattoeage geplaatst moet worden. Wel is het nodig dat de persoon meerderjarig is. Kinderen tussen de 12 en 16 jaar mogen wel een tatoeage maar zullen alleen getatoeeerd worden wanneer de ouders aanwezig zijn. Er zijn mensen die al op een leeftijd zijn die ineens bedenken dat ze hun hele leven al een mooie tattoo wilden. Er kwam echter niets van. Het is dan niet verkeerd om toch een mooie huidversiering aan te laten brengen ook al bent u wat ouder.

 

Tips voordat er een tattoo gezet gaat worden

 

U heeft de beslissing genomen om een tekening met inkt op de huid te laten zetten. Een tattoo op de pols zal meestal aan de binnenkant worden gezet. Kijk wat voor afbeelding je graag wilt. Laat nooit zo maar impulsief een tatoeage zetten. Daar krijgt u spijt van. Ook de plek op het lichaam is belangrijk om over na te denken. Verdiep u in de verschillende dessins en kleuren. Wilt u überhaupt een kleurige tatoeage of een zwarte..Ga eerst eens langs bij de tattooshop in Aarschot en laat u voorlichten over de prijzen en mogelijkheden. Wanneer er een fors exemplaar gezet gaat worden zorg er dan voor dat er van te voren goed wordt gegeten. Een lange zit kan er voor zorgen dat de bloedsuikers dalen. Dit kan weer flauwtes teweegbrengen.

 

Afbeelding

 

Neem een duidelijke foto of afbeelding mee. Dit vergemakkelijkt het tatoeëren en geeft dus het beste resultaat. Of er nu gevraagd wordt om een tattoo op de arm of een tattoo in de nek, een duidelijke afbeelding is een pré! Afbeeldingen kunnen altijd geleverd worden door de tattooshop, vraag de nodige informatie bij Your text to link...

 

Verkeerde spelling

 

Eén van de vervelendste dingen die kan gebeuren tijdens bijvoorbeeld een tattoo op de arm zijn spelfouten. Het is natuurlijk verschrikkelijk wanneer en in plaats van een D een T wordt gebruikt. Dit kan niet zo snel weer verholpen worden. Zorg dat dit nooit kan gebeuren door de tekst dubbel te checken.

 

Pijn

 

Elk mens heeft weer een andere pijngrens maar er zijn gebieden op het lichaam die pijnlijker zijn tijdens het zetten van een tatoeage. Een pols tattoo zal veel minder pijn doen dan een tattoo op de arm. Wanneer u een voet tattoo laat zetten is de plek vlak achter de tenen veel pijnlijker dan meer boven op de voet. Een voet tattoo kan maar op een klein stukje dunne huid worden aangebracht. De onderarm tattoo is goed te doen evenals een tatoeage op de schouder.

 

Voor- en nazorg tatoeage

 

U wilt een tattoo op de pols of een mooi strakke tattoo op de arm? Zorg dan voordat de tatoeage gaat plaatsvinden dat de huid superschoon is. Zonodig even scrubben om alle velletjes te verwijderen. Een persoon die een tatoeage ondergaat mag geen alcohol of drugs hebben gebruikt. Ook is het gebruik van pijnstillers niet verstandig. Het bloed wordt er dunner van en tijdens de tatoeage wordt er natuurlijk een wond gemaakt die wat gaat bloeden. Bij dun bloed kan dit wat vervelend worden. De tatoeageshop altijd op de hoogte brengen van eventueel medicijngebruik, ziektes enz.

 

Nazorg

 

U heeft een prachtige pols tattoo en wil deze zo lang mogelijk mooi houden... Er zijn meestal wel producten te krijgen om de tattoo op de pols, de nodige verzorging te geven. Het belangrijkste is echter om het gebied goed schoon te houden. Verdere verzorgings tips zal altijd door een professionele tatooshop worden gegeven.

 

Theo de Beckerstraat 24 (bus 2)

3200 Aarschot

Bison Gallerij

E-mail: contact@RoyalTattoo.be