Tattoo prijs

Informatie over het plaatsen van een tattoo

 

Wilt u informatie over een tattoo zetten en de prijs daarvan? Of wilt u graag meer weten over de werkwijze van Royal Tattoo Studio? Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden bij het zetten van een tattoo en de kostprijs van een tattoo.

 

Deskundig advies bij het ontwerpen en plaatsen van de tatoeage

 

Wanneer u van plan bent om een mooie tatoeage te laten zetten is het belangrijk dat u dit laat doen in een tattoo shop waar u op uw gemak bent. Het zetten van een tattoo is een fantastische ervaring en het is belangrijk dat u er goede herinneringen aan overhoudt. Wij kunnen dankzij onze artistieke ervaring helpen met het maken van een mooi ontwerp of geven u deskundig advies wanneer u zelf een mooi ontwerp heeft. Ook kunnen wij u voorzien van advies wanneer u twijfelt over het lichaamsdeel waar u de tattoo wilt plaatsen. Wij vertellen u meer over de voor- en nadelen van het hebben van een tatoeage op verschillende lichaamsdelen zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

 

Tattoo zetten prijs

 

De kostprijs van een tattoo kan sterk verschillen per tattoo shop. Maar daarnaast ligt de prijs van een tattoo ook aan de grootte van de tattoo, of de tattoo geheel in kleur is of in zwart en grijs en aan de moeilijkheidsgraad. Wanneer u een tattoo laat zetten bij Royal Tattoo Studio wordt er ook naar de bovengenoemde aspecten gekeken bij het bepalen van de tattoo kosten. De prijs van de tattoo heeft met veel verschillende factoren te maken waardoor het helaas niet mogelijk is om een duidelijke prijsopgave te maken. Naast het ontwerp, de grootte, de moeilijkheidsgraad en het kleurgebruik heeft de tattoo prijs te maken met de grootte van het lichaamsdeel. Iemand met een grote arm kan daardoor soms meer betalen dan iemand met een kleinere arm.

 

Prijsindicatie

 

Bij het bepalen van de tattoo kosten kunt u uitgaan van de grootte van een gemiddelde hand. Wanneer deze één maal in uw tatoeage ontwerp past zullen de tattoo prijzen op ongeveer €500,- uitkomen. Maar wanneer de tatoeage moeilijker te zetten is of groter uitvalt kan de prijs van de tattoo ook hoger uitvallen. Hetzelfde geldt wanneer de tatoeage kleiner is dan een hand. De prijs van de tattoo kan dan juist lager uitvallen. Het bijwerken zit bij tattoo prijs inbegrepen. Dit geldt wanneer u binnen drie maanden na genezing langskomt voor het bijwerken van de tatoeage.

 

Neem contact op voor meer informatie en deskundig advies

 

Wanneer u meer duidelijkheid wilt over de te zetten tattoo prijs kunt u altijd contact opnemen met Royal Tattoo Studio. Wanneer u contact opneemt met Royal Tattoo Studio kunt u naast het bespreken van de kostprijs van de tattoo voorzien worden van deskundig advies.

 

Theo de Beckerstraat 24 (bus 2)

3200 Aarschot

Bison Gallerij

E-mail: contact@RoyalTattoo.be