Tattoo ontwerpen

Uw ideale tattoo ontwerp kiezen in 5 stappen

 

U wilt al lang een tatoeage, maar u weet niet goed hoe het tattoo ontwerp te kiezen? Er komt inderdaad heel veel kijken bij het kiezen van de ideale tattoo tekening. Kiest u ervoor uw eigen tattoo te ontwerpen, of inspireert u zich liever op voorbeeld tattoos? Ziet u graag herkenbare tattoo tekeningen, of toch maar liever iets abstracts? Hieronder vindt u 5 stappen die u helpen het juiste tattoo ontwerp te kiezen.

 

1. Zoek inspiratie bij tattoo voorbeelden

Ook al wilt u uw eigen tattoo ontwerpen, begin zeker met inspiratie te zoeken bij tattoo voorbeelden. Op die manier kan u uitmaken wat u mooi vindt: de stijl, de kleuren, de grootte en het onderwerp. U kan voorbeelden van tattoo tekeningen makkelijk vinden op internet, Instagram of in tijdschriften. Ook op onze website vindt u een reeks tattoo voorbeelden. Onze tattoo shop heeft ook enkele catalogussen. Kom gerust eens langs om daarin een kijkje te nemen.

 

2. Denk na over lijnen en kleuren

Na stap één heeft u hopelijk al een idee van het onderwerp en de stijl van uw tattoo. Dan is het nu tijd om wat meer in detail te gaan denken over lijnen en kleuren. Verkiest u een zwarte tattoo of hebt u een voorkeur voor meerdere kleuren? Houdt u van strakke lijnen of eerdere vloeiende golven? Misschien heeft enkele mooie tattoo tekeningen gevonden, maar de stijl of de kleuren passen niet helemaal bij u? U kan bij ons uw ideale tattoo laten ontwerpen. Neem daarvoor contact met ons op via het contact formulier op onze website.

 

3. Houd rekening met de plaats van de tattoo op uw lichaam

Het tattoo ontwerp kan je niet los zien van de plaats die de tattoo zal krijgen op uw lichaam. Kiest u voor een grote tekening met veel details, dan zal daarvoor een grote plaats op uw lichaam nodig zijn, bijvoorbeeld uw rug of schouderblad. Kiest u voor een kleine en fijne tattoo tekening, dan is een arm, pols of enkel misschien beter geschikt. Denk zeker ook na of u de tattoo altijd zichtbaar wilt laten, of makkelijk wilt kunnen bedekken wanneer u dat wenst. Wij kunnen u zeker helpen om de juiste plaats te kiezen die perfect past bij het tattoo ontwerp van uw keuze. Aarzel niet om een afspraak te maken via het contact formulier op onze website.

 

4. Uw eigen tattoo ontwerpen

De kans is groot dat u in de tattoo voorbeelden niet exact uw keuze vindt, in de juiste kleuren en de juiste grootte. Uw eigen tattoo ontwerpen zorgt ervoor dat u een unieke tatoeage heeft die 100 % uw smaak is. Maak gerust meerdere tattoo tekeningen, die kunnen u nog verder helpen bij het kiezen. Bent u niet zo sterk in tekenen, omschrijf uw ontwerp dan met woorden en stuur ons dit door via de website. U kan door ons een individueel tattoo laten ontwerpen dat perfect bij u past.

 

5. Maak een afspraak via onze website

Als laatste stap is het belangrijk dat u contact met ons opneemt via de website. We maken dan een afspraak zodat u in alle rust kan langskomen in onze tattoo shop om uw ideeën te bespreken. Wij zullen vervolgens voor u uw ideale tattoo ontwerpen.

Theo de Beckerstraat 24 (bus 2)

3200 Aarschot

Bison Gallerij

E-mail: contact@RoyalTattoo.be