Naverzorging

 

Voor het beste resultaat bij een pas geplaatste tattoo kunt u best de volgende richtlijnen volgen, deze zijn aangepast door de door ons gebruikte werktechnieken, inkten en materialen.

 

Bij aankomst thuis het verband verwijderen en de oppervlakte proper maken met een ph neutrale zeep en lauw water. Let erop dat je handen proper zijn bij het aanraken van de huid.

De oppervlakte droogdeppen, niet wrijven.

10 minuten wachten zodat de oppervlakte luchtdroog is.

Insmeren met de aanbevolen zalf, de gouden regel is hier dat indien je de zalf er voelt op liggen je teveel hebt gesmeerd. Teveel zalf kan niet intrekken op de oppervlakte en zorgt voor een verstopping van de huidporiƫn. Het is aangeraden een dunne laag te smeren en een keer meer de verzorging toe te passen indien u een droge huid heeft.

 

Gelieve de oppervlakte af te dekken door bijvoorbeeld een folie te gebruiken gedurende de eerste 3 dagen, indien u de oppervlakte niet bloot kunt laten, in een stoffige omgeving zit of dieren in huis hebt.

 

 

De eerste paar weken water en zon contact vermijden. Al hetgeen invloed heeft op uw huid kan je best gedurende het volledige genezingsproces vermijden.

 

De oppervlakte zo weinig mogelijk aanraken tijdens de genezing, gelieve de handen te wassen als je de oppervlakte insmeert en zeker niet krabben als het moest jeuken, dit is een teken dat alles aan het genezen is.

 

De tattoo insmeren met de aangewezen zalf, in combinatie met de door ons gebruikte werktechniek en inkten is het aangewezen om een bepanthol zalf te gebruiken, deze kan u zonder voorschrift vrij verkrijgen bij eender welke apotheker. Indien deze niet op voorraad is, of het on een klein werk betreft kan u eventueel overschakelen op een homeoplasmine zalf of in noodgeval kunt u een natuurlijke vaseline gebruiken die petroleum bevat. Andere producten worden te strengste afgeraden tenzij vermeld in de shop.

Theo de Beckerstraat 24 (bus 2)

3200 Aarschot

Bison Gallerij

E-mail: contact@RoyalTattoo.be